Vrees Niet Dat ik je God ben

Mijn vrienden Ik wil naar voren brengen wat de Bijbel zegt over onze angst en verhindert dat we groeien. Soms wanneer mensen naar de toekomst kijken, zien ze niet hoe ze ooit hoger zullen stijgen of hun bestemming vervullen en angst en ontmoediging volgt.

Laten we eens kijken wat de Bijbel ons leert over onze angstfEAR nOT

Johannes 14:27 Vrede verlaat ik met u; mijn vrede geef ik je. Ik geef je niet zoals de wereld geeft. Laat je hart niet verontrust zijn en wees niet bang.

Jozua 1: 9 heb ik u niet geboden? Wees sterk en moedig. Wees niet bang; wees niet ontmoedigd, want de HERE, uw God, zal met u zijn, waar u ook gaat. “

Mattheüs 6:34 Maak je daarom geen zorgen over morgen, want morgen zal zich zorgen over zichzelf maken. Elke dag heeft genoeg problemen van zijn eigen.

Psalm 27: 1 De HERE is mijn licht en mijn heil – voor wie zal ik vrezen? De HEER is het bolwerk van mijn leven – van wie zal ik bang zijn?

1 Kronieken 28:20 David zei ook tot zijn zoon Salomo: “Wees sterk en moedig en doe het werk. Wees niet bang of ontmoedigd, want de Here God, mijn God is met u. Hij zal u niet teleurstellen of u verlaten totdat al het werk voor de dienst aan de tempel van de HEERE is voltooid.

We moeten ons richten op de goede dingen die God in petto heeft. We moeten vastbesloten zijn om de deur te sluiten voor angst en twijfel en ervoor te kiezen om naar de Heilige Geest te luisteren. God roept jullie allemaal om niet bang te zijn. Vrees niet, want God is met u. Vrees niet, want God is je God. Vrees niet, omdat God je zal sterken. Vrees niet, omdat God je zal helpen. Vrees niet, omdat God je zal steunen en je omhoog zal houden in zijn zegevierende handen.

We hebben een God die oneindig veel krachtiger is! Hij is een geweldige God! Hij is God de Almachtige! Geloof in hem? Wees niet bang.

Amen

In zijn glorie

Ravi Rose